https://www.youtube.com/watch?v=4rxsWYzX7wU

Çarşambalılar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in hizmetlerini değerlendirerek not verdi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in hizmetlerine 'Kaç puan verirsiniz?' sorusunu yönelttiğimiz vatandaşlar çalışmaları, notlarıyla değerlendirdi.

MUMLA ARIYORUZ
Mihat SARIOĞLU: Büyükşehir Belediye Başkanı Mustaf Demşr'den memnun değilim. Önceki dönem belediye başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı mumla arıyoruz. Kendisinden hizmet gördüğümüz yok. Eğer bir puan verecek olsam on üzerinden sıfır veririm.

ÖRNEK ÇOK
Rafet DERE: Beledye Başkanı Mustafa Demir'in hizmetlerinden memnunum. Özellikle köyümüze yaptığı yardımlardan. Örnek vermem gerkirse; yollarımızı yaptı, suyumuzu getirdi… Bu örnekleri çoğaltmak mümkün. O yüzden klendisine puanım on üzerinden on.

HİZMET YAPMIYOR
Hasan CANDAN: Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Çarşmaba'ya yaptıüı hizmetlerden memnun değilim. Hatta kendisinin hizmet yaptığını düşünmüyorum. Kendisine bir puan verecek olsam on üzerinden sıfır veririm.

BAŞKANI GÖRDÜĞÜMÜZ YOK
Salih ÇAKIR: Çarşamba'ya baktığımızda büyükşehir tarafından hiç bir himet yok. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i de Çarşamba'da gördüğümüz yok. Eğer kendisine bir puan verecek olsam on üzerinden iki veririm.

YOL YOK
İbrahim BAYDİNG: Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in hizmetlşerinden memnun değilim. Köylere hiçbir hizmeti yok. Örnek verecek olursam yol yok köylere. Bir puan verecek olursam kendisine bir puan veririm.

HİZMETLER GÜZEL
Kadir KARA: Ben hizmetlerden memnunum. Özellikle alt yapı ve temizlik işleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu yüzden Başkan Demir'e bir puan verecek olsam on üzerinden yedi veririrn.

HİZMET YOK
Ahmet ÇAKIR: Belediye Başkanı Mustafa Demir'den memnun değilim. Hizmet adına hiç bir şey göremiyorum. Eğer bir puan verecek olursam kendisine on üzerinden iki veririm.

GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ
Yakup DUMAN: Başkan Mustafa Demir Çarşamba'ya şu anda hiçbir hizmette bulunmadı. Görünen köy kılavuz istemez. Hizmet adına bir şey söylemek mümkün değil. Kendisine on üzerinden iki veriyorum. Bu da iyimser bir yaklaşımla verdiğim puan.

BELEDİYECİLİĞİ İYİ BİLİYOR

Kadir ÇAĞLAYAN: Büyükşehir Belediye Başkanının hizmetlerinden memnunum. Başkan halkın içinden gelmiş birisi ve belediyeciliği çok iyi biliyor. Çarşamba'nın özellikle çevresinde güzel işler yaptı. Kendisine on üzerinden sekiz puan veriyorum.

MEMNUNUM
İnci TEMİZ. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in hizmetlerden memnunum. Ulaşım kolaylığından memnunum. Kendisine bir puan verecek olsam on üzerinden on veririm.