https://youtu.be/m03DoyHWgaM

DEMİR'DEN ÇALIŞMA GÖRMEDİK
Mehmet AKIN: AK Parti döneminin çalışmalarında Yusuf Ziya Yılmaz herkesten bir adım öndedir. Çünkü Yusuf Bey, anayol ve çevre yollarda güzel çalışmalar yaptı. Belediye Başkanı Mustafa Demir'in ise bir şey yaptığını henüz görmedim. Göreceğimizi de düşünmüyorum.

GÜZEL DEĞİŞİMLER OLDU
Orhan AKGÜL: Yusuf Ziya Yılmaz'ın daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü Yılmaz, belediye başkanı olduktan sonra Samsun'da güzel değişimler oldu. Samsun gelişti. Başkan Mustafa Demir, daha çok yeni. Kendisinin de başarılı olacağını düşünüyorum.

YILMAZ ÇOK HİZMET YAPTI
Kerim ÇAKIR: Samsun'a ve Çarşamba'ya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Yusuf Ziya Yılmaz daha çok hizmet yaptı. Yolları, caddeleri, parkları kısaca birçok yeri düzenledi. Başkan Mustafa Demir'den bir şey görmedik. Bundan sonra ne olur bilemem.

KENDİSİNİ DE GÖREMEDİM
Zafer KAYTÜRK: Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetlere bakarsak, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun'a daha çok hizmet yaptı. Yerel seçimlerin üzerinden yaklaşık bir buçuk sene geçti. Yeni dönemde seçilen Başkan Demir'in ne kendisini ne de yaptığı bir hizmeti gördüm. Yusuf Ziya Yılmaz, Samsunluydu ve Samsun'a güzel şeyler yaptı.

ÇALIŞMA YAPMASINI BEKLİYORDUM
Nevzat ŞAHİN: AK Partili belediye başkanlarının hepsi aynı. Başkan Demir'den umutluydum. Kendisinin Samsun'u daha ileriye taşıyabilecek, güzel çalışmalar yapmasını bekliyordum. Fakat henüz bir çalışmasını göremedim.

HENÜZ BİR HİZMETİ YOK
Murat UYSAL: Eski dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Yusuf Ziya Yılmaz'dan daha çok hizmet gördük. Yılmaz, özellikle köylerin ve merkezin yollarını yaptı. Başkan Mustafa Demir'in bir hizmetini henüz görmedim.

YILMAZ, DAHA BAŞIRILIYDI
İsa EKİCİ: Yusuf Ziya Yılmaz, hizmet anlamında daha başarılıydı. Çarşamba'da park, bahçe, yol, çevre düzenlemesi gibi birçok yerde çalışması oldu. Başkan Mustafa Demir'in de çalışmaları oldu. Köprümüzü düzeltti, köy yollarında çalışmaları oldu.

CİDDİ ÇALIŞMA YAPILMADI
Yılmaz ÇORTULU: Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'a ve Çarşamba'ya daha çok hizmet yaptı. Başkan Mustafa Demir'in henüz ciddi bir çalışmasını görmedim. Umarım kendisi de başarılı olur.

YILMAZ'DAN SONRA YAPILMADI
Azmi BİRCAN: Samsun'da ve Çarşamba'da doğru düzgün bir çalışma yok. Önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz iyiydi.Kendisinin güzel çalışmaları oldu. Ondan sonra Samsun'da hiçbir şey olmadı.

BU MUDUR BELEDİYECİLİK?
Ahmet ÖZÇELİK: AK Parti döneminde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan kişilerin hiçbirini beğenmiyorum. Hizmet yaparlarken, kendi çıkar ve menfaatlerine göre hizmet yaptıklarını düşünüyorum. Halk düşünülerek bir hizmet yapılmadı. Birçok su kaynağımız var ama içme suyunu belediye yüksek fiyatlardan sunuyor. Bu mudur belediyecilik?

HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORLAR
Cemil IŞILDAK: AK Parti dönemindeki belediye başkanlarını başarılı buluyorum. Bizim için ellerinden geldiğince hizmet vermeye çalışıyorlar.

SAMSUN'DA HİZMETLER DURDU
Sadettin SAVUK: Yusuf Ziya Yılmaz döneminde Samsun'da ve Çarşamba'da güzel çalışmalar yapıldı. O dönem, yollarımız yapıldı, çevre düzenlemeleri oldu. Şu an ise pandemi sürecinde olduğumuz için Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun'da da hizmetler durdu.

Esra VURAL Yasin YILDIZ