https://www.youtube.com/watch?v=WIAoFqlWsfU

Samsun Canlı Haber'e konuşan Çarşamba İlçesi'nde yaşayan vatandaşların birçoğu Belediye Başkanı Halit Doğan'ın 31 Mart Yerel Seçimlerinden bu yana gözle görülür bir hizmet yapmadığını belirtti.

Samsun'un Çarşamba İlçesi'ndeki vatandaşların birçoğu, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın hizmetleriyle ilgili Samsun Canlı Haber mikrofonlarına değerlendirmelerde bulundu. Vatandaşların birçoğu Başkan Doğan'ın seçim öncesi verdiği vaatleri yerine getirmediğini ve ilçeyi kalkındıracak bir hizmet göremediklerini kaydetti.

SORUNLAR ÇÖZÜLMÜYOR
Ahmet ŞEN: Belediye Başkanı Halit Doğan, seçim zamanı vermiş olduğu sözlerin hiçbirini şu ana kadar gerçekleştirmedi. En basit örneği Çarşamba'ya kurulan santral 'ovaya kurmayacağız' dedi ama lafta kaldı. İlçemizde sel felaketi yaşandı. Başkan ilk gün geldi gezdi sonra hiçbir şey olmadı. Aynı sorunlar devam ediyor.

BROŞÜR DAĞITILDI
Cafer TEKİN: Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın yapmış olduğu gözle görülür bir hizmetini görmedim. Koronavirüs sürecinde yapılan tek çalışma, bilgilendirme broşürlerinin dağıtılması oldu.

BAŞARILI BULMUYORUM
Ayhan SIR: Çarşamba Belediye Başkanı'nın herhangi bir hizmetini başarılı bulmuyorum. Çünkü kendisinin Çarşamba'ya yapmış olduğu bir çalışma göremedim. Başkanlık koltuğuna oturalı bir buçuk seneyi geçti ama Çarşamba’da hiçbir şey değişmedi.

ÇALIŞMA GÖREMEDİM
Gönül SIR: Belediye Başkanı Halit Doğan'ın projeleri vardır belki ama şu ana kadar başarılı bulduğum bir hizmeti yok. Önceki dönem belediye başkanımız çok güzel çalışmalara imza atmıştı. Kendisinden de aynı şekilde çalışmasını istiyoruz.

BAŞARILI OLACAKTIR
İlyas YILDIZ: Halit Doğan, geldi geleli birkaç hizmet yapıldı. Kendisinin yapmış olduğu çevre düzenleme çalışmalarını başarılı buluyorum. Onun dışında bir çalışmasını görmedim. İleride daha başarılı olacağını düşünüyorum.

HİZMET GÖREMİYORUM
Adem GÜNDOĞDU: Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın pek bir hizmetini göremedim. Önceki dönem belediye başkanımız ne yaptıysa yaptı. Onun dışında Halit Doğan döneminde Çarşamba'da herhangi bir çalışma ya da gelişme olmadı.

KOLTUĞA ALIŞAMADI MI?
Ali SIR: Şu anda Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın gözle görülür bir hizmetini göremedim. Çarşamba Belediyesi'ne gelecek bütçeye göre hizmetler değişebiliyor. Ekonomik sorun mu ya da koltuğa alışamamasından dolayı mı ? bilemem ama hizmet gördüğümüz yok.

YOL ÇALIŞMALARI GÜZEL
Ali DURSUN: Şu anda Halit Doğan'ın yol çalışmalarını başarılı buluyorum. Fakat onun dışında pek bir hizmet göremedim. Çarşamba'ya birçok hizmet gerekiyor. Başkanımız da yavaş yavaş hizmet etmeye çalışıyor.

EKSİKLİK VAR
Aslan TÜRKKAYA: Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan seçildiğinden beri hiçbir hizmetini görmedim. Çarşamba'da birçok eksiklik var. Özellikle ilçemizde işsizlik sorunu var ve bununla alakalı çalışmalar yapılması gerektiğini düşünüyorum.

NET BİR ŞEY YOK
Mehmet GÜN: Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın net bir hizmetini görmedim. Kişilik olarak kendisine bir şey diyemem. Ama şu anda Çarşamba'da hizmet yok. Halbuki ilçemiz çok güzel ve daha iyi hizmetler hak ediyor.

Esra VURAL