https://www.youtube.com/embed/514sD2lvklU

İnönü İlköğretim Okulu'na kurduğu judo salonu ile birçok başarıya imza atan Canik Belediyespor'da Judo Antrenörü Barış Özen, "Okulun içine kurduğum salondan sayısız madalyanın yanında Milli takıma 10, TOHM'a 3 sporcu kazandırdım" dedi

16 MADALYA KAZANDIK

Canik Belediyespor Judo Antrenörü Barış Özen, 7 yıl önce İnönü İlköğretim Okulu'na kurduğu judo salonu ile birçok başarıya imza attı. Geçtiğimiz sezon Milli Takıma 10 sporcu kazandıran Mavi-Beyazlı ekibin Antrenörü Barış Özen, "Okulun içine kurduğumuz judo salonu ile 7 yılda sayısız başarılar elde ettik. Geçtiğimiz yıl Samsun adına kazanılan 21 madalyadan 16 tanesini Canik Belediyespor olarak biz aldık. Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne de 3 sporcu gönderdik. Geçtiğimiz sezon pandemiye rağmen 10 sporcumuzu da Milli Takıma gönderdik" ifadelerini kullandı.

SPORCU FABRİKASINDAYIZ

Okulun içinde salonun olmasının büyük avantaj sağladığını belirten Antrenör Barış Özen, "Okulun içinde olmamız bize çok büyük avantaj sağlıyor. Sporcu fabrikasında gibiyiz. Okulda birçok yeteneği keşfederek judo sporuna kazandırıyoruz. Benim önerim her okulda bir antrenör ve salon olsun. Branşı fark etmeksizin çocuklarımız yeter ki spor yapsın. Azimle ve kararlılık ile şehrimize daha birçok başarı getirmek için yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bize spor yapma imkanı veren İnönü İlköğretim Okulu yöneticilerine ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.