https://www.youtube.com/watch?v=HxSzQigPLhw

Sorularımızı yanıtlayan vatandaşların birçoğu Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinin beklentiyi karşılamadığını belirtti

Samsun'da yaşayan vatandaşlar, Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetleri değerlendirdi. Otopark, işsizlik ve sosyal hizmetler konusunda büyükşehirin eksik kaldığını ifade eden vatandaşların birçoğu beklentilerinin karşılanamadığını söyledi.

SOKAKLAR UNUTULDU
Fikret ÖZEN: Samsun'da belediyelerin hizmetleri beklentimi karşılamıyor. Samsun'un görünen yerleri güzel ama sokak araları unutulmuş. Bazı yerler adeta savaş alanı gibi. Oldukça bakımsız.

İŞ TAKİBİ YOK
Bayram ÇELİK: Belediyenin hizmetleri beklentimi karşılamıyor. Özellikle Büyükşehir Belediyesi 65 yaş üstüne yardım yapmaya kalkıyor ama sistemsel hataları var. Belge oluşturuluyor ama devamı gelmiyor. Bir sonuca ulaşılması lazım ama olmuyor.

KISMEN KARŞILIYOR
Bayram OCAK: Belediyelerin hizmetleri yeteri kadar olmasa da beklentilerimi karşılamaya çalışıyor. Samsun şehir merkezinde otopark ve yol sıkıntısı var. Şehir merkezinde bozuk yollar bile var. Eğer bu sıkıntılar düzelirse belediyenin hizmetleri tamamen beklentimi karşılamış olur.

KARŞILAYAMIYOR
Orhan ALKAN: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri beklentilerimi karşılamıyor. Çünkü belediyenin doğru düzgün hizmetini göremedim. Büyükşehir, elindeki tüm mal varlığını kiraya veriyor ya da satmaya çalışıyor. Bunun dışında Büyükşehir'den bir çalışma göremiyoruz.

YANIMIZDA OLMALI
Necati ÇETİN: Belediyenin hizmetleri beklentimi karşılamıyor. Çünkü Büyükşehir Belediyesi'nden bir hizmet gördüğümüz yok. Halkın yanında olan belediyeler görmek istiyoruz.

GERİ ÇEVRİLDİK
İbrahim ARSLAN: Samsun’da İşsizlik konusunda hiçbir çalışması yok. İş arayan birisi olarak ne zaman belediyenin kapısına gidip iş istesek geri çevriliyoruz. Bu şehirde istihdamı artıran çalışmalar yapılırsa ancak beklentiler karşılanır.

PROJE ÇOK GÜZEL
Mustafa ÖZER: Belediye hizmetleri beklentilerimi karşılıyor. Özellikle Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması ve taşınan alanın düzenlenmesi büyük bir hizmet. Yapılacak olan çalışma ve proje çok güzel. Tamamlandığı zaman Samsun'un değişeceğini düşünüyorum.

ÇÖZÜM SUNMALI
Mustafa SAYAR: Belediyeden bir hizmet görmediğim için beklentimi de karşılamış olmuyor. Bu şehirde su aboneliği almak bile çok zor. Bu gibi hizmetler için vatandaşlar günlerce, aylarca uğraşmamalı. Belediye çözüm sunmalı.

SAMSUN’UN KALBİ
Ethem KARPUZOĞLU: Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin de İlkadım Belediyesi'nin de yapmış olduğu hizmetler beklentimi karşılamıyor. Özellikle Samsun'un kalbi Cumhuriyet Meydanı'nın görseli hiç güzel değil. Temiz de değil. Oturabileceğimiz doğru düzgün bir alan yok.

OLDUKÇA BAŞARILI
Hakan ŞAHİN: Belediye hizmetleri beklentimi karşılıyor. Sahillerin, toplu alanların temizliği başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Bundan dolayı da memnunum.

Esra VURAL