https://www.youtube.com/watch?v=rXTFzcxQEgs&feature=youtu.be

Antrenör Orhan Alanur, "Basketbolda Atakum Belediyespor'u Samsun'un önemli markası haline getirmek için çalışmalarımızı oldukça yoğun tempoda sürdürüyoruz" dedi

ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADIK

Basketbolda Samsun'un markası olma yolunda ilerleyen Atakum Belediyespor, yaklaşık 6 aylık aranın ardından yeniden sahalara döndü. Atakum sahilinde haftanın 3 günü kondisyon çalışması yaptıklarını belirten Antrenör Orhan Alanur, "Uzun bir pandemi sürecinde sonra açık havada çalışmalara başladık. Geçtiğimiz sezon hem Samsun'da şampiyonluklaryaşadık. Bölge Şampiyonası'nda da önemli dereceler elde ettik" diye konuştu.

ZİRVEDE YER ALACAK

İlk kez katıldıkları sezon Bölge Şampiyonası'nda ve ligde önemli başarılar elde ettiklerini belirten Antrenör Orhan Alanur, "Basketbol anlamında ilk kez katıldığımız ligde bu sezon oldukça ciddi başarılar elde ettik. Bu başarılarımızın üzerine koyarak zirvede yer almak istiyoruz. Basketbol Bölgesel Amatör Ligi'ne katılmak içinde çalışmalarımız sürüyor. Biz bütçemizi aşmadan kendi Samsunlu çocuklardan oluşan iyi bir ekip kurmayı planlıyoruz" dedi.

Mustafa CİVELEK Özel Haber