https://youtu.be/iA1ROjNwvEw

Sorularımızı yanıtlayan pazarcı esnafı ve vatandaşlar, Atakum Belediyesi'nin pazarlarda almış olduğu tedbirlerden memnun olduklarını Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye teşekkür ettiklerini belirtti

Samsun'un Atakum İlçesi'nde kurulan en büyük pazarlardan bir tanesi olan Türkiş Semt Pazarı'nda Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince pazara giren vatandaşlara düzenli olarak ateş ölçümü ve maske dağıtımı ve sosyal mesafe kuralı denetimleri yapıldı.

Atakumlu vatandaşlar ve pazarcı esnafı, semt pazarında alınan önlemlerden memnun olduklarını söyleyerek, hassasiyetinden dolayı eski sağlıkçı Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci'ye teşekkür etti.

ÖNLEMLERİ ARTIRDIK
Şeref AYDIN (Atakum Belediye Başkan Yardımcısı): Belediye olarak insan sağlığı için pandeminin ilk gününden itibaren bütün birimlerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü onların sağlığı bizim için önemli. Bu nedenle önlemleri artırdık. Özellikle pazar yerleri riskli bölgelerden. Belediye olarak her pazar yerimizde zabıta ekiplerimizle birlikte hijyen, maske ve sosyal mesafe ye gerek önlem gerek uyarı açısından tedbirleri almaya çalışıyoruz. Pazar yerleri olmazsa olmaz ve biz önlemlerimizi sonuna kadar alacağız.

ÇOK GÜZEL HİZMET
Ali Osman ÖZ (Esnaf): Pazara girmeden ateşler ölçülüyor. Dezenfektan veriliyor gerçekten çok iyi bir şey. Atakum Belediyesi gerçekten çok güzel bir hizmet yapmaktadır. Pazarcılar olarak memnunuz. Başkanımıza teşekkür ederiz.

TEŞEKKÜR EDERİZ
Hüseyin KIR (Esnaf): Atakum İlçesi'ndeki pazarlarda her hafta denetim oluyor. Çok güzel. Hem bizim hem de vatandaşın sağlığı düşünülüyor. Atakum Belediyesi'ne teşekkür ederim.

TAKDİR EDİYORUM
Muharrem KAYA: Atakum Belediyesi'nin yapmış olduğu uygulama çok güzel. Özellikle pandemi sürecinde her pazarda böyle bir uygulama görmek isteriz. Ben destekliyorum ve takdir ediyorum. Başkan Deveci’nin ilgisinden ötürü teşekkür ederim.

ÇOK MEMNUNUM
İsmail ÖZDOĞAN: Atakum Belediyesi pazar yerlerinin giriş çıkışında dezenfektan verip ataş ölçümü yapıyor. Bence olması gereken bir durum özellikle bazı bölgelerde her gün olması gereken bir şey. Yapılan uygulamadan çok memnunum.

HER PAZARDA OLMALI
Mehmet Ali GÜLER: Atakum Belediyesi pazar yerlerinde zabıta ekipleri ile çok güzel uygulama yapıyor. Pazara girmeden önce ateşimiz ölçülüyor. İstersek dezenfektan kullanabiliyoruz. Böyle şeyleri her pazar yerinde görmek isteriz.

GEREKLİ BİR UYGULAMA
Muddalip ÇITAK: Atakum Belediyesi zabıta ekipleri ile düzenli olarak pazar yerlerinde denetimler yapıyor. Pandemi sürecinde koronavirüsten korunmak için yapılması gereken gerekli önlemler olduğunu düşünüyorum.

BAŞKANIMIZ İLGİLENİYOR
Halit ALTINTAŞ: Atakum Belediyesi koronavirüs önlemlerinde pazar yerlerinde çok güzel çalışmalar yapıyor. Sağ olsun Belediye Başkanımız Cemil Deveci çok güzel ilgileniyor. Ama biraz daha giriş çıkışlarda dikkatli olunursa çok daha güzel olur.

OLMASI GEREKEN DE BU
Yüksel KÖKSAL: Denetimler çok güzel. Çok iyi yapıyorlar ki yapılmalı da. Çünkü koronavirüs vakaları ortada pazarda ateş ölçülmesi dezenfektan temin edilmesi çok güzel. Bence olması gereken de bu.

BİRAZ DAHA GENİŞLEMELİ
Ali ÇİFTÇİ: Atakum Belediyesi elinden geleni yapıyor. Ama pazar yerleri biraz daha genişletilebilir. Ama yine de girişte dezenfektan bulundurulması ve zabıta ekiplerinin vatandaşları ve pazarcıları sosyal mesafe ve maske ile ilgili uyarması güzel bir şey.

Esra VURAL, Yasin YILDIZ