https://youtu.be/oAmAyPJSDCM

Karasamsunspor Başkanı Hasan Yıldırım, "Samsun'un çocuklarıyla tarihimizde ilk kez çıktığımız BAL'da kalıcı olmak istiyoruz. Uzun vadeli hedefimiz ise güçlü bir altyapıyla Karasamsunspor'u Misli. Com 3. Lig'e taşımak" dedi

SAMSUNLULARA ŞANS VERDİK

BAL'da mücadele eden Karasamsunspor Başkanı Hasan Yıldırım ve Teknik Sorumlu Şefik Doker Samsun Canlı Haber mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Samsunlu sporculardan oluşan bir takım kurduklarını belirten Doker, "Tesislerimiz, takımımız ve planlarımız hazır. Tek eksiğimiz liglerin başlama tarihi. Liglerin yarın başlayacakmış gibi bizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genç ve dinamik bir takım kurduk. Samsun futboluna katkı sağlamak istiyoruz. Hedefimiz yeni çıktığımız ligde ilk etapta kalıcı olmak. En önemlisi de bu sezon Samsun'una yakışır bir mücadele ile ilimizi temsil edeceğiz" diye konuştu.

TESİSLERİ SİL BAŞTAN YENİLEDİK

Halim Batur Tesisleri'nde çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirten Karasamsunspor Başkanı Hasan Yıldırım, "Hem altyapımız için hem de A Takımımız için ciddi bir tesisleşme hamlemiz var. A takımımız için Halim Batur Tesisleri'ni komple elden geçirdik. Çalışmalarımızda sona yaklaştık. Liglerin biran önce başlaması gerekiyor. Ligler başlamazsa yeteneklerimiz yok olacak. Bu sezon öncelikli hedefimiz Samsun'un çocuklarıyla tarihimizde ilk kez çıktığımız BAL'da kalıcı olmak. Uzun vadeli hedefimiz ise güçlü bir altyapıyla Karasamsunspor'u Misli.com 3. Lig'e taşımak" şeklinde konuştu.

Mustafa CİVELEK