https://youtu.be/6zl-ItC3v5s
Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıl dönümü nedeniyle  mesaj yayımladı.  Bakan Kılıç, " Türkiye Cumhuriyeti bizim en büyük kazanımımızdır "dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıl dönümü nedeniyle  mesaj yayımlayan Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Cumhuriyeti bize emanet edenler, nice yüz yıllar yaşayacak  güçlü bir Türkiye'ye katkı vermemizi ve çok çalışmamızı bekliyor” diyerek tüm Türkiye’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

 “EN BÜYÜK KAZANIMIMIZ CUMHURİYETTİR”

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat KILIÇ: Cumhuriyet erdemdir, demokrasi ve insanın en temel ihtiyaçlarından biri olan adalet ilkesinin altının çizilmesidir. Cumhuriyet insanın doğasına özüne ve  ruhuna en uygun idare biçimidir.  Türkiye Cumhuriyeti bizim en büyük kazanımımızdır.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.  2023  yılında Cumhuriyetin 100. yılı hedeflerine ulaşma arzusu içindeyiz.  Biliyoruz ki Cumhuriyeti bize emanet edenler, nice yüz yıllar yaşayacak  güçlü bir Türkiye'ye katkı vermemizi ve çok çalışmamızı bekliyor.