https://youtu.be/legwhUXTrGw

Atakumlular, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin hizmetlerini değerlendirerek not verdi

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin hizmetlerine 'Kaç puan verirsiniz?' sorusunu yönelttiğimiz vatandaşlar çalışmaları, notlarıyla değerlendirdi.


DÜZENSİZLİK GİTTİ
Osman SOYSAL: Belediye başkanımız Cemil Deveci'den memnunum. Kendisi belediye başkanı olduğundan beri özellikle belediyedeki düzensizlik gitti. Personel belediyeye gittiğimizde sonuna kadar ilgilenip en ufak bir sorunumuzda ellerinde geleni yapıyorlar. Puan verecek olursam 10 üzerinden 8 veririm.
GAYET GÜZEL
Ali BİBER: Başkan Deveci'nin hizmetlerinden çok memnunum. İmkanları ölçüsünde çalışmalarının gayet güzel olduğunu görüyorum. Kendisini çalışmalarından dolayı puanlayacak olursam da 10 üzerinden 8 veririm.

10 ÜZERİNDEN…
Mesut BİNİCİ: Başkan Deveci'nin hizmetlerinden memnunum. Hizmet olarak belediyeciliğin rutin hizmetlerini kendisi gerçekleştiriyor. Yaz ayı olmasından dolayı sinek problemimiz var. İlaçlama yapılırsa çok daha memnun olurum. Başkanımıza 10 üzerinden 8 veririm.

BAŞARILI BAŞKAN
Mehmet ÇELİK:Başkan Deveci'nin hizmetlerinden memnunum. Hizmet, temizlik, yol gibi çalışmalarını başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. Böyle bir ekonomik ortamda, belediyelerden çok büyük hizmetler beklememek gerekiyor. Deveci'ye puanım 10 üzerinden 7 olur.

GÜZEL ÇALIŞIYOR
Zafer ASLANKAYA: Atakum Belediyesi ve Başkan Deveci çok güzel çalışıyor. Atakum'a baktığımızda çevre tertemiz. Sahilimiz çok güzel. Bir sıkıntımız yok ve her şey normal. İlerleyen zamanlarda Atakum'u daha da gelişmiş bir şekilde görmek istiyorum. Deveci'ye 10 üzerinden 9 puan veririm.

BAŞKANA TAM NOT
Muhittin CAN: Başkan Deveci'den memnunum. Atakum'a çok güzel hizmetleri oldu. Atakum'da, özellikle gençler için çok güzel projeler gerçekleşti. Kendisine puanım 10 üzerinden 10.

BAŞARILI BULUYORUM
Adem ODABAŞ: Cemil Deveci'den memnunum. Genel olarak belediyelere baktığımızda kendisini daha başarılı buluyorum. İlçemizde yaşadığımız bir sıkıntı yok. Puanlama yapacak olursam da, 10 üzerinden sekiz buçuk veririm kendisine.

VATANDAŞIM MUTLUYUM
Regaip UYAN: Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci yeni bir belediye başkanı olmasına rağmen güzel çalışmalara imza atıyor. Çevre düzenlemesi, sosyal aktiviteler yapılıyor ve panayırlar kuruluyor. Bütün vatandaşların halini hatırını soruyor. Bu da bir vatandaş olarak beni memnun ediyor. Kendisine puan verecek olursam 10 üzerinden 8 veririm.

PUAN VERMEM
Mehmet GÖKMEN: Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci 'nin hizmetlerinden memnun değilim. Kendisinin bir çalışmasını görmedim. Halkın içine girmiyor. Hizmetlerini beğenmediğim için kendisine bir puan vermem de doğru olmaz.

ARABASINDAN İNDİ
Batuhan ÇAĞLAYAN: Deveci'den önce Atakum Belediyesi'nin çok borcu vardı. Bu durumda bile, kendisi elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor. Geçen mahallemizden geçerken balkondaki vatandaşları görüp arabasından inip selam verdi. Bir vatandaş olarak yaptığı hareket çok hoşumuza gitti. Bu yüzden kendisine 10 üzerinden 8 veririm.
Esra VURAL, Yasin YILDIZ