https://www.youtube.com/watch?v=sHV3ovngeWQ

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci pandemi döneminde örnek bir davranışa imza atarak, YKS ve AYT'ye giren adaylara maske,bardak su ve el dezenfektan ikram etti. Belediyenin bu çalışması hem gençler hem de veliler tarafından takdir topladı

Samsun'un Atakum İlçesi'nde sınav merkezi olarak belirlenen okul girişlerine stant kuran Atakum Belediyesi, YKS ve AYT'ye girecek adaylara yıkanabilir maskenin yanı sıra su dağıtıp el dezenfektanı kullanımını sağladı. Belediyenin bu çalışmasını Samsun Canlı Haber mikrofonlarına değerlendiren vatandaşlar, uygulamanın güzel bir çalışma olduğunu diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini söyledi.

ÖNCELİĞİMİZ GENÇLERİMİZ
Volkan ALPTEKİN (Atakum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü) : Öğrencilerimize destek olmak yanlarında olmak içi buradayız. Ufakta olsa öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için arkadaşlarımız stand kurdu. Bizim amacımız, sosyal belediyecilik yani halkın öncelikli sosyal ihtiyaçlarını karşılamak. Bu nedenle önceliğimiz olan gençlerin ihtiyaçlarını karşılamak istedik. Çünkü Atakum'a en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz. Bunun çin çalışmaya devam ediyoruz.

YOĞUN OLAN BÖLGELERDEYİZ
Gülşah KESKİN (Atakum Belediyesi Personeli ): Atakum Belediyesi olarak böyle bir şey gerçekleştirmek istedik. Stantlarımızı belirli ve yoğun olan tramvay duraklarına standlarımızı kurduk. Vatandaşlarda ilgili ve güzel bir şekilde karşıladı. Maskesi olmayan öğrenciler, standlarımızdan gelip maske temin edebildi.

İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ
Gökhan SARIYER (Atakum Belediyesi Personeli): Adayların sınava girmesi için maske, dezenfektan, ve su ihtiyaçlarını karşıladık. Standlarımızı neredeyse her okulda ve yoğun olan tramvay güzargahlarının olduğu yerler de kurduj. Sınava giren öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Umarım istedikleri sonuçları alırlar.

TAKDİR EDİYORUM
Yıldız YILMAZ: Atakum Belediyesi'ni bir veli olarak taktir ediyorum. Samsun'da böle bir hizmeti sunan tek belediye. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

GÜZEL BİR ÇALIŞMA
Bilal DOĞAN: Atakum Beldiyesi'nin yapmış olduğu çok güzel bir çalışma. En azından duyarlı olmak, güncel bir konunun üzerine düşüp böyle bir hizmeti sunmak çok anlamlı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

BİZİ DÜŞÜNDÜ
Leyal KÜÇÜK: Atakum Belediyemize teşekkür ederiz. Gerçekten çok düşünceli ve güzel bir çalışma olmuş. Çünkü sınav heyecanından dolayı veliler ve öğrenciler olarak özellikle maske unutabiliyoruz. Atakum Belediyesi'ninde böyle bir şeyi temin etmesi çok güzel.

BAŞARILAR DİLİYORUM
Hakan SONKAYA: Atakum Belediyesi çok güzel düşünmüş. Bunu esasen diğer belediyelerin de düşünmesi gerekirdi. Atakum Belediyesi'ni tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

ATAKUM'A BU YAKIŞIR
Murat ÖZÇELİK: Sadece Atakum Beediyesi değil tüm belediyelerin yapması gereken bir çalışmaydı ancak Atakum Belediyesi kendine yakışanı gerçekleştirdi. Bundan dolayı belediyemize teşekkür ederim.

BÜTÜK BİR NİMET
Sebahat SAYAR: Eğitim kolay bir iş değil. Eğitime destek olmak da kolay değil. Çünkü ülkemizde sürekli destek verildiği söylense de bu desteğin böylesine örnek bir çalışmayla gösterilmesi daha anlamlı ve faydalı. Atakum Belediyesi çok iyi yapmış. Maskesini suyunu unutan öğrenciler çok büyük bir nimet.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ
İbrahim Şahin: Koronvirüsten dolayı ülke sıkıntılı bir durumda. Atakum Belediyesi de düşünmül ve okulların önünde stant kurmuş. Tebrik ederim. Böylesine önemli bir günde maske, su, dezenfektan temin etmeleri anlamlı.

Esra VURAL, Yasin YILDIZ