https://www.youtube.com/embed/BEycFy9edEg

İzmir'de yaşanan 6.8'lik büyük depremin ardından harekete geçen Atakum Belediyesi yardım eli uzatarak ihtiyaçları gidererek yaraları sarmak için seferber oldu.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Karadeniz'den yardım elini uzatarak depremzedelerin acılarına ortak ihtiyaçlarına merhem olmak için yola çıktıklarını vurgulayarak depremin değil binaların öldürdüğünü, daha dayanıklı binalar yapılarak insan hayatını hiçe sayılmadığı bir dünya diledğini belirtti.
YARDIM ELİ

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "İzmir son yılların en büyük felaketini yaşıyor. Biz de Atakum'dan, yurttaşlarımıza yardım eli uzatıyor; yaraları birlikte sarmak için İzmir'e doğru yola çıkıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum" dedi.
BİRLİKTE SARACAĞIZ

Atakum Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Eşsiz bir dayanışma örneği gösteren Atakum Halkı'nın desteğiyle, deprem'in yaralarını hep birlikte sarmak için İzmir'e doğru yola çıktık. Bu zor günler geçecek güzel İzmir'im. Biz her zaman yanındayız" denildi