https://youtu.be/HVTX66RrL-4

Atakum Belediyesi'nin hayata geçirdiği 'Ata Market Gıda Bankası' projesini değerlendiren vatandaşlar, örnek ve faydalı bir çalışmaya imza atıldığını söyledi

Atakum Belediyesi'nin, altı ayda projeden gerçeğe dönüştürdüğü 'Ata Market Gıda Bankası'nı Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına değerlendiren vatandaşlar, projenin hem gıda israfını önleyeceğini hem de yoksullukla mücadele edeceğini ifade etti.

GÜZEL OLACAK
Sefer RENDE:Atakum Belediye'sinin yapmış olduğu Ata Market Gıda Bankası adlı çalışmayı çok beğendim. Dünyada halen açlıktan ölen insanlar var. Bunları da düşünerek yemek israfının önüne geçilebilir. Yardımseverlerin, ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunmaları güzel olacak.

DOĞRU KARAR
Ayşe RENDE: Atakum'da faaliyete geçecek olan Ata Market projesini çok doğru buluyorum.Yemek israfının bu şekilde önüne geçilebilir.İhtiyaç sahipleri de, istediği gıda alışverişini yapabilecek.Yardım eden kişilerin bilinmemesi ise çok doğru bir karar olmuş. 29 Ekim'i sabırsızlıkla bekliyoruz.

FAYDALI OLUR
Sefa AKBULUT: Gıda Bankası'nın, ihtiyaç sahiplerine faydalı bir çalışma olacağını düşünüyorum. Bizler normal şartlarda, ihtiyacı olan insanları bulmakta zorluk çekebiliyoruz. Ata Market sayesinde elimizden geleni yaparız. Aynı zamanda israfın önüne de geçebiliriz.

PROJEYİ BEĞENDİM
Selda TOR: İhtiyaç sahiplerinin yararlanacağı, güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Atakum Belediye'sinin yapmış olduğu bu projeyi çok beğendim. İhtiyacı olan insanlara, bu tarz güvenilir kurumlardan ulaşmak daha doğru olur.

GÜZEL UYGULAMA
Mustafa TOR: Gıda Bankası'nın güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Gıda alışverişine muhtaç insanlar var. Onlara bu kurum aracılığıyla ulaşmak çok doğru olur. Böylelikle yemek israfını da engellemiş oluruz. Yardım eden kişilerin, kimler olduğunun bilinmemesi ise oldukça etik bir davranış olur.

DOĞRU BULUYORUM
Şaban TEKCEN: Ata Market projesi ile vatandaşlara yardım edilecek olması çok güzel. Bunun sayesinde yemek israfının da önüne geçmiş oluruz. İhtiyaç sahiplerine kolaylıkla ulaşarak, gıda alışverişlerini yapmalarında büyük etki gösterir. Atakum Belediyesi'nin yaptığı Gıda Bankası projesi örnek olmalı.

KATKI SAĞLAYACAK
Rasim AY: Atakum Belediye'sinin yapmış olduğu Ata Market'in açılmasını doğru ve gerekli buluyorum. İhtiyaç sahibi birçok vatandaş var. Onlar gıda alışverişlerini ücret ödemeden Ata Market'ten yapabilecekler. Böylece yemek israfının da önüne geçilmiş olacak. Samsun'a katkı sağlayacağını düşünüyorum.

MUTLU OLURUZ
Ulaş TİLKİCİOĞLU:Ata Market'te gerçekten ihtiyaç sahiplerini bulup yardım etmeleri doğru olur. İnsanlara yardım etmek güzel bir şey. Birçok yerde yardımlar yerine ulaşmayabiliyor. Fakat burada ihtiyacı olan kişilere ulaşırsa çok mutlu oluruz. 29 Ekim'de faaliyete geçmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.

ÇÖZÜM OLUR
Fatma BIÇAKÇI:Ata market'in açılmasını doğru buluyorum.İhtiyaç sahibi insanların yararlanması güzel olur.Bizler de elimizden geleni yaparız. Yemek israfı iyi bir şey değil. Bunu da böylelikle biraz da olsa çözmüş oluruz.

ULAŞMAK KOLAY
Ali BIÇAKÇI:Bizler de bu proje sayesinde, ihtiyaç sahipleri için elimizden geleni yaparız. Atakum Belediyesi'nin yapmış olduğu bu projeyi doğru buluyorum. İhtiyaç sahiplerine kısa yoldan ulaşabiliriz.Onları mahçup duruma düşürmeden de yardımımızı yapmış oluruz.

GURUR DUYUYORUZ
Fatma BEKTAŞ:Yeni Mahalle sakinleri olarak Ata Market proje ile gurur duyuyoruz. Samsun'da gerçekten böyle bir markete ihtiyacı vardı. En kısa zamanda faaliyete geçerse ve bizlerde bu marketlerden yararlanabilirsek çok güzel olur. Yardımseverler sayesinde ihtiyaç sahipleri eksiklerini almış olur.

Tuğba SÖYLEMEZ- Yasin YILDIZ