https://youtu.be/z27UvNg5_l4

Samsun Canlı Haber'e konuşan Atakumluların birçoğu, Atakum Belediyesi'nin pandemi döneminde yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını söyledi

Atakum Belediyesi'nin pandemi döneminde yürüttükleri çalışmaları Samsun Canlı Haber mikrofonlarına değerlendiren Atakumlu vatandaşların birçoğu, belediyenin bütün imkanlarını seferber ettiğini söyleyerek, yapılan çalışmalardan memnun olduğunu belirtti

BİRLİK İÇİNDE YÜRÜTÜYOR
Fatih ÇAVUŞ: Atakum Belediyesi’nin pandemi sürecindeki çalışmalarını beğeniyorum. Sürekli maske takmamız ve sosyal mesafeyi korumamız gerektiği anons yapılırken, gerekli uyarılarda bulunuluyor. Belediye ile birlikte halkın da bu süreci birlik içinde yürüttüğünü düşünüyorum.

TEDBİRLER ALINDI
Celal DEMİRBAŞ: Belediyemiz pandemi sürecinde, elinde olan imkanlar dahilinde gerekli olan bütün tedbirleri aldı. Atakum Belediyesi, bu süreçte çok iyi çalışmalar yaptığını düşünüyorum. Sokakları ilaçlayıp, çöpleri temizleyip halka elinden geldiğince dezenfektan ve maske dağıtımı yaptılar.

ÖZVERİYLE YÖNETTİLER
Macide ŞARA: Belediyemizin, süreci gerçekten özveriyle yönettiğini düşünüyorum. Evden çıkamayan yaşlılara, sürekli yardım ettiler. İstenilen her şeyi vaktinde getirdiler. Gazetemiz dahi evimize kadar geldi. Pandemi gerçekten hayatlarımızı durdurdu ama belediyemiz, elinden geldiğince bu süreci en iyi şekilde kontrol altında tutmayı başardı.

ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUM
Şehabettin YILMAZ: Atakum Belediyesi'nin süreci güzel yönettiğini düşünüyorum. Çevremdeki insanların düşünceleri de bu yönde. Vatandaşlara dezenfektan ve maske temin ediyorlar. Çalışmaları titizlikle yürütüyorlar. Belediyemizin çalışmalarından gerçekten memnunum.

SÜREKLİ UYARI YAPILIYOR
Şevket BULUT: Atakum Belediyesi pandemi çalışmalarını gayet güzel bir şekilde yönetiyor. Sahilde yürürken tüm vatandaşlarımızın maskesi takılı. Sosyal mesafe korunuyor. Zaten vatandaşlarımız konu ile ilgili sürekli uyarılıyor.

EKSİK YÖNÜ YOK
Fatih KURU: Net olarak söyleyebileceğim bir şey yok ama Atakum Belediyesi'nin koronavirüs sürecinde eksik yönünü görmedim. Elinden geldiği kadarıyla çalışmalarını, düzenli bir şekilde gerçekleştiriyor.

BİLİNÇLİ YÖNETİLİYOR
Eren ÖZDEMİR: Atakum’da pandemi sürecinin, diğer ilçelere göre daha bilinçli bir şekilde yönetildiğini düşünüyorum. Belediye ile birlikte vatandaşlar da sorumluk sahibi. Gerekli tüm önlemler alınıyor.

ÇALIŞMALAR YETERLİ
Mehmet ARSLAN: Belediyemizin pandemi sürecindeki çalışmalarını yeterli buluyorum. Gayet güzel çalışmalar yapılıyor. Ama böyle bir dönemde belediyenin yanı sıra vatandaşa da çok fazla görev düşüyor. Herkesin kendi sorumluluğunu alması lazım.

SOKAKLARIMIZ YIKANIYOR
Musa BOZTAN: Belediyemiz koronavirüs döneminde gerekli maske ve dezenfektan dağıtımı yaptı. Yaşlılarımızın evlerine giderek ihtiyaçlarını karşılıyor. Sokaklarımız ilaçlanarak, güzelce yıkanıyor.Belediyemizin çalışmalarından oldukça memnunum.

ÖNLEMLER ALINIYOR
Şenel GEZGİN: Belediyemiz koronavirüs sürecini gayet güzel yönetiyor. Sürekli maske, kolonya ve dezenfektan dağıtımı yapıldığını gördüm. Sokaklarımız sürekli yıkanıyor. Pazar yerleri içinde gereken önlemler her zaman alınıyor.

Yasin YILDIZ