https://www.youtube.com/embed/EkrZB3-OxBo

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, gerçekleştirilen kongrede oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi

Samsun’da pandemi süreci nedeniyle ara verilen AK Parti ilçe kongreleri Atakum ilçesi ile yeniden başladı.

KÖSTEK YENİDEN BAŞKAN
Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede oyların tamamını alan mevcut İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek yeniden Atakum İlçe Başkanı oldu.

YÜZDE 60'I GENÇ ÜYE
Kongrede partililere seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Bugün AK Parti'nin yeni hedef olarak koyduğu bir yılda, bir milyon üyemizin yüzde 60'ını genç üyelerimizin oluşturduğunu gururla söyleyebilirim. Atakum 5. Olağan Kongresinde yeni bir tazelenme tecrübe ile yeniliğin bir aradalığını inşallah hayırlara vesile olacağı bir buluşmaya şahitlik ediyoruz" ifadelerini kullandı.

SORUMLULUĞUMUZ VAR
Samsun'un en başından bu yana AK Parti'ye en çok destek veren bir şehir olduğunu ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Ülkemizin geleceği için sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Özellikle İlçe belediye başkanlarımız, yerel yönetimler olarak görevi devraldığımızdan itibaren çalışmalarımıza devam ediyoruz. Can bedende akıl başta oldukça gücümüzü birleştirerek samimiyetle gayretle Cumhurbaşkanımızın arkasında yapabildiğimiz sağlayabildiğimiz fayda ile mükellefiz" dedi.

İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ
Samsun'da 12 bin 500 üyeyi teşkilata kazandırdıklarını ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu," Allah'ın izniyle Atakum'da yüreklerin bir olduğu bir dönemi hep beraber sağlayacağımıza inanıyorum. 19 yılda 15 seçim kazanarak bugünlere eldik. İnşallah ilerleyen seçimlerde bu başarıyı çok daha ileriye götüreceğiz" diye konuştu.

YÜKSEĞE TAŞINACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın çizmiş olduğu rota doğrultusunda her geçen gün katlanarak artan azim ve kararlılıkla yola devam ettiklerini belirten AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek, "Bugün gelmiş olduğumuz noktada 2023 ve 2024'e giderken birlikte 5. Olağan Kongremizin mutluluğunu yaşamanın sevinci içerisindeyim. Bizlerde bugün almış olduğumuz görevi daha da yükseğe taşımak için teşkilatımızla çalışma gayreti ve çabasında olacağız" diye konuştu.

YOĞUN KATILIM
Kongreye, AK Parti Trabzon Milletvekili ve Samsun İl Koordinatörü Adnan Günnar, Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, belediye başkanları, ilçe başkanları eski il ve ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Esra VURAL