https://youtu.be/gw7_8QrJ-l0

Futbola adeta hayatını adayan Üst Klasman Temsilcisi ve TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, "Her güzel şeyin bir sonu var. Gururla 20 yıldır severek yaptığım üst klasman temsilcisi görevine veda ettim" dedi

Süper Lig'de ve TFF 1. Lig'de 20 yıldır görev yapan Üst Klasman Temsilcisi ve TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına konuştu. 20 yılda 350 karşılaşmada görev yaptığını belirten Özbulut, "Yaş akdi nedeniyle severek ve gururla yaptığım üst klasman temsilcilik görevime Ziraat Türkiye Kupası final maçıyla veda ettim. TFF'ye jübilemi yapmam için final maçında görev verdiği için çok teşekkür ederim. 350'ye yakın müsabakada görevimi layıkıyla yerine getirdiğim için çok mutluyum" diye konuştu.

TARİHİ MAÇLARA SAHİT OLDUM
Birçok tarihi ana şahit olduğu belirten Özbulut, "Kariyerimdeki en unutamadığım maç Kasımpaşaspor-Kastamonuspor Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması oldu. Arkamızda anılarla dolu kos koca 20 yıl bıraktım. Bir gün futbol temsilciliği görevime de veda edeceğim. Futbol il temsilciliği görevi çok meşakkatli. Yaşımız nedeniyle artık gençlerinde önünü açmamız gerekiyor. Bu görevi yapabilecek spor adamlarına zamanı geldiğinde bu görevimi de devredeceğim. Koronavirüs nedeniyle verilen aranın artık bitmesini ve futbol organizasyonlarının başlamasını istiyoruz" dedi.

Mustafa CİVELEK